Disable Preloader

Novosti

Počela provedba online verificiranih programa osposobljavanja za žene zaposlene u projektu „Bilogorski puteljak svjetlosti“ iz programa ZAŽELI koje provodi Centar za cjeloživotno obrazovanje i kulturu. Zaposlene žene imale su mogućnost birati programe osposobljavanja i odabrale su tri programa: za maserku, cvjećarku i gerontodomaćicu.


Programi osposobljavanja počeli su 21. veljače i trajat će sve do kraja ožujka 2022. godine. Programi osposobljavanja odvijaju se online sukladno pandemiji COVID-19 i radnim danima u poslijepodnevnim satima kako bi zaposlene žene mogle neometano izvršavati svoje obveze u sklopu projekta. Nakon toga slijedi praksa koju će zaposlene žene obavljati u ovlaštenim subjektima.


 


Ovim verificiranim programima osposobljavanjima utječe se na radnu aktivnost i povećanje mogućnosti zapošljavanja nakon završetka projekta. Zaposlene žene steći će nova znanja i vještine za njihov aktivan pristup tržištu rada ili samozapošljavanju.


 


 


Želimo im uspješnu provedbu osposobljavanja!


Pratite web stranice LAG-a Sjeverna Bilogora i  projekta za sve novosti.


 


 


Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.


www.lag-sjeverna-bilogora.hr


 


www.bilogorski-puteljak-svjetlosti.eu


 


#LAGSjevernaBilogora #Bilogorskiputeljaksvjetlosti #Kapela #NovaRača #Rovišće #Severin #Šandrovac #VelikaPisanica #VelikiGrđevac #VelikoTrojstvo #ZrinskiTopolovac #ZAŽELI #ESF #ruralnirazvoj #održivirazvoj


 Natrag