Disable Preloader

Novosti

14. veljače 2022. godine LAG Sjeverna Bilogora potpisao je ugovor s Centrom za cjeloživotno učenje i kulturu Bjelovar za usluge organizacije i provedbe verificiranih programa osposobljavanja u projektu „Bilogorski puteljak svjetlosti“ UP.02.1.1.05.0326 iz programa ZAŽELI. Nakon provedene javne nabave, odabran je najpovoljniji ponuditelj s kojim je potpisan ugovor u trajanju do 31.7.2022. godine.


 


U projektu „Bilogorski puteljak svjetlosti“ UP.02.1.1.05.0326 iz programa ZAŽELI zaposleno je 60 žena za pružanje potpore i pomoći starijim i nemoćnim osobama na području LAG-a Sjeverna Bilogora koje obuhvaća općine Kapela, Nova Rača, Rovišće, Severin, Šandrovac, Veliku Pisanicu, Veliko Trojstvo i Zrinski Topolovac. U cilju osnaživanja radnog potencijala naših žena, u projektu su predviđeni verificirani programi osposobljavanja koje su žene mogle same odabrati. Izbor je pao na verificirane programe osposobljavanja za gerontodomaćicu, cvjećarku i maserku. Svih 60 žena proći će verificiran program osposobljavanja i steći uvjerenje o završenom verificiranom programu.


Provedba projekta „Bilogorski puteljak svjetlosti“ UP.02.1.1.05.0326 iz programa ZAŽELI iznimno je važna za naše ruralno područje.


 


Pratite web stranice LAG-a Sjeverna Bilogora i  projekta „Bilogorski puteljak svjetlosti“.


Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.


www.lag-sjeverna-bilogora.hr 


www.bilogorski-puteljak-svjetlosti.eu


#LAGSjevernaBilogora #Bilogorskiputeljaksvjetlosti #Kapela #NovaRača #Rovišće #Severin #Šandrovac #VelikaPisanica #VelikiGrđevac #VelikoTrojstvo #ZrinskiTopolovac #ZAŽELI #ESF #ruralnirazvoj #održivirazvojNatrag