Disable Preloader

Novosti

Održani sastanci sa ženama zaposlenima u projektu „Bilogorski puteljak svjetlosti“ i podijeljeni paketi krajnjim korisnicima 12. svibnja 2021. godine održan je redovan mjesečni sastanak sa ženama zaposlenima u projektu „Bilogorski puteljak svjetlosti“ UP.02.1.1.05.0326 iz programa ZAŽELI s našim ženama iz općine Veliko Trojstvo. Nakon sastanaka podijeljeni su paketi krajnjim korisnicima na području svih devet općina LAG-a Sjeverna Bilogora. Paketi sadrže kućanske i osnovne higijenske potrepštine za krajnje korisnike (tekući deterdžent za rublje, omekšivač za rublje, tekući sapun, gel za kosu i tijelo, četkicu za zube, sredstvo za čišćenje podova, sredstvo za čišćenje staklenih površina, sredstvo za čišćenje kupaonice, toaletni papir, spužvu s abrazivom, spužvastu krpu za suđe, vreće za smeće, gumene rukavice, jednokratne maske za lice, žicu za suđe i pastu za zube).


18. svibnja 2021. godine održani su redovni mjesečni sastanci s našim ženama iz općine Velika Pisanica i Veliki Grđevac.


U projektu je zaposleno 60 žena na području LAG-a Sjeverna Bilogora koje obuhvaća općine Kapelu, Novu Raču, Rovišće, Severin, Šandrovac, Veliku Pisanicu, Veliki Grđevac, Veliko Trojstvo i Zrinski Topolovac za pružanje potpore i pomoći starijim i nemoćnim osobama. Svaka žena brine se za 4 krajnja korisnika. Iznimno nam je drago što LAG Sjeverna Bilogora provodi ovaj veoma važan projekt.


Zapošljavanjem žena na našem ruralnom području osnažujemo njihov radni potencijal i ublažavamo posljedice njihove nezaposlenosti i rizik od siromaštva te potičemo socijalnu uključenost krajnjih korisnika.


Sastanci se održavaju uz poštivanje epidemioloških mjera.


Pratite web stranice LAG-a Sjeverna Bilogora i projekta „Bilogorski puteljak svjetlosti“ jer slijedi još sastanaka i još lijepih fotografija naših zaposlenica. 


Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.


www.lag-sjeverna-bilogora.hr


www.bilogorski-puteljak-svjetlosti.euNatrag